Dysuria prosztatagyulladással. A prosztatarák legjellemzőbb tünetei

Longidase ízületi fájdalmak esetén, A jobb kéz gyűrűs ujja fáj

Orvos válaszol rovat Tisztelt Doktor úr!

Mi a különbség az ízületi gyulladás és az arthrosis között?

Az alap betegségem: Syringomielia és syringobulbia. Vizeletemmel már régebben is gond volt kb.

prosztatagyulladás depresszió

A vizelet azóta is nagyon lassan távozik, meg-megáll, és éjszaka is ki kell többször gurulnom a WC-re. Fájdalmam nincs, vizeletem tiszta, soha nem volt véres.

Most augusztusban voltam urológusnál, ő megvizsgált: R Dysuria és diónyi nagyságú és Omnic Tocas 0. Azóta eltelt lassan 6 hónap és a vizeletem ürítésében semmi változás a jó irányba nem történt, hanem inkább rosszabb lett, mert még lassabban ürül, és a hasam alja bekeményedik egy helyen.

vizelési inger hiánya

Reggel mikor felkelek akkorra teljesen visszahúzódik, de egy óra hossza üléstől újból bekeményedik. Nem tudom, hogy mitévő legyek, mert így állandóan vizelnem kell, és az utcára sem merek kigurulni. Létezik ettől erősebb gyógyszer is a prosztatára, vagy hamarosan műtét fog következni?

prosztatagyulladás diagnosztizálása és kezelése

Köszönöm a dysuria prosztatagyulladással, felvilágosítását, segítségét. A romló status miatt urológiai ellenőrzés szükséges. A gyógyszeres kezelésen is változtatni kell, a műtéti beavatkozást is mérlegelni kell. A szakvizsgálat nem hagyható ki, keressen fel kórházi szakrendelést.

gyakorlatsor a prosztatagyulladás megelőzésére

Hasonlóanyagok